Over Circulair verbouwproces

Op deze website ontdek je op welke manier circulair bouwen een impact heeft op het (ver)bouwproces. Neem de tips ter harte om het proces vlotter te laten verlopen. We maakten de onderverdeling tussen de opdrachtgever, architect en aannemer. In realiteit werken deze drie best zo nauw mogelijk samen om een ambitieus en innovatief project te realiseren. Ga dus zeker ook een kijke nemen op de andere pagina’s om meer informatie te krijgen over de andere teamleden.

Er bestaat veel informatie over circulair bouwen. Met deze website willen we zoveel mogelijk informatie bundelen en meegeven aan de verschillende projectpartners. Onder elke fase staat een vak met ‘meer informatie’ waar verschillende linken te vinden zijn van interessante websites en publicaties. Helemaal onderaan de pagina staan telkens praktische voorbeelden van gerealiseerde projecten. Zo blijft de info niet volledig theoretisch, maar kan je ook zien hoe dit toegepast wordt.

Deze roadmap is de output van het onderzoek van een specifieke case in Mechelen. Het gaat om een verbouwing van een woning voor een particuliere gebruiker. Meer informatie hierover kan je terugvinden op: passiefrijhuisindestad.be.

Met dank aan

Pixii, VIBE, Mosard, UHasselt, Stad Mechelen, Passief rijhuis in de stad

Voeg uw eigen project toe!

Stuur ons een e-mail met de link naar jouw circulaire project.